+30 210 6852 381, +30 6944 454 864
 ΓΕΡΑΝΑΚΙ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Γερανάκι Καρέκλα Ανύψωσης Ασθενών 4 σε ένα

Το γερανάκι καρέκλα ανασήκωσης και μεταφοράς ασθενών Body Up Evolution είναι ένα πολυλειτουργικό αναπηρικό βοήθημα που διευκολύνει την καθημερινότητα των ατόμων με κινητικές δυσκολίες ( ΑΜΕΑ ) και των βοηθών τους. Ειδικά σχεδιασμένο για να ανασηκώνεται ο ασθενής σε καθιστή «φυσική θέση», με ελάχιστη μυϊκή δύναμη από τον άνθρωπο που τον φροντίζει.

Μετά την διαδικασία της ανύψωσης από το κρεβάτι, ο εργονομικός σχεδιασμός του Body Up Evolution (59,50 εκ. πλάτος & 20 κιλά βάρος), δίνει την δυνατότητα στον βοηθό να μεταφέρει τον ασθενή στα περισσότερα σημεία του σπιτιού ή και στο αναπηρικό του καρότσι. Επίσης λόγω της ανοξείδωτης κατασκευής του και των αδιάβροχων αξεσουάρ του, μπορεί εκτός από το να τον μεταφέρει στην τουαλέτα ,να τον κάνει και μπάνιο.

Μια ακόμα πολύ σημαντική δυνατότητα που σας δίνεται χρησιμοποιώντας το Body Up Evolution είναι να μεταφέρετε τον άνθρωπο σας στο αυτοκίνητο και επιπλέον χάρη στην πολύ εύκολη αποσυναρμολόγηση του (γίνεται μόνο 2 κομμάτια) μπορείτε βάζοντάς το στο πορτ παγκάζ να το πάρετε μαζί σας, πχ στο εξοχικό ,στο νοσοκομείο, ή όπου αλλού επιθυμείτε.

Με το γερανάκι καρέκλα ανασήκωσης και μεταφοράς ασθενών Body Up Evolution, γίνεται η ζωή του ασθενή και του βοηθού πολύ πιο απλή και ξεκούραστη.

Με το Body Up Evolution έχετε τις ακόλουθες λειτουργίες

Προϋποθέσεις / Διαστάσεις

Το Body Up Evolution είναι ένα πολύ εύχρηστο βοήθημα που κάνει την ανασήκωση του ασθενή από το κρεβάτι απλή, χωρίς να επιβαρύνεται μυϊκά ο βοηθός. Δεν απαιτεί αλλαγές και μετατροπές στο σπίτι και το αυτοκίνητο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε πριν την απόκτησή του, είναι να μετρήσετε κάποιες διαστάσεις.

Στο σπίτι

 • Το πλάτος των κουφωμάτων στις πόρτες σας, για να μπορείτε να περνάτε με το Body Up Evolution.
  Πατήστε εδώ για να δείτε τα μοντέλα και τις διαστάσεις.

 • Το κενό ανάμεσα στο έδαφος και το κρεβάτι, για να χωράει να περάσει το Body Up Evolution κάτω από αυτό.
  Πατήστε εδώ για να δείτε τα μοντέλα και τις διαστάσεις.

Στο αυτοκίνητο

 • Το κενό ανάμεσα στο έδαφος και το αυτοκίνητο.
  Πατήστε εδώ για να δείτε τα μοντέλα και τις διαστάσεις.

 • Την απόσταση ανάμεσα στο έδαφος και το πάνω μέρος του καθίσματος.
  Πατήστε εδώ για να δείτε τα μοντέλα και τις διαστάσεις.

Είπαν για εμάς

+30 210 6852 381, +30 6944 454 864